Vad kan jag göra?

 

Några svar på…

…hur jag kan tänka och vad jag kan göra.

För att lyckas i sitt omställningsarbete som företagare gäller det att redan från början vara strukturerad och att inte ha för bråttom. Samtidigt kan man inte låta saken bero. Börja med att skaffa dig en bild av vad som gäller just dig och ditt företag här och nu, innan du ger dig in i vågade beslut och dyra investeringar.

Några första steg kan vara:

  • Kontakta några av dina viktiga leverantörer och samarbetspartner och ställ frågor med fokus på hållbarhet och omställning. Hur de ser på frågan, hur de ligger till och hur ni kan samarbeta.
  • Ring din bank och ditt försäkringsbolag för att få en bättre bild över läget för din bransch och hur branschen ser på sina relationer och affärer med banken – och vice versa.
  • Kontakta din branschorganisation för att utröna vilka utmaningar som ligger närmast för småföretagandet i just din bransch.
  • Kontakta ditt energibolag och be dem på motsvarande sätt beskriva sin syn på framtiden för den typ av företag, och vilka åtgärder som kan göra.

Läs om hur vi hamnade här

Kommande event

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.